Adviestrajecten

Sanatorium-730x410

Herontwikkeling Noorder Sanatorium

In Zuidlaren staat het voormalig Noorder Sanatorium, een rijksmonument uit 1935. Het gebouw heeft alle stijlkenmerken van late Amsterdamse School. De Groot Planontwikkeling is in eerste instantie betrokken geweest bij het ontwikkelen van een herontwikkelingsmodel om tot verkoop van het pand te komen. Na verkoop van dit enorme gebouw met bijbehorend landgoed heeft de nieuwe […]

Posted in advies | Reacties staat uit voor Herontwikkeling Noorder Sanatorium
Anholt8

Woning met kantoorruimte in Blauwestad

Voor een opdrachtgever in Blauwestad gaf De Groot Planontwikkeling projectadvies voor een nieuw te bouwen praktijkwoning. De werkzaamheden bestonden uit: begeleiding bij de kavelkeuze, opstellen van een begroting, selectie van de juiste aannemer, het beoordelen van offertes, incidenteel bouwoverleg en ondersteuning bij de oplevering.

Posted in advies | Reacties staat uit voor Woning met kantoorruimte in Blauwestad
raadhuispleinDrachten

Centrumplan Raadhuisplein Drachten

Centrumplan Raadhuisplein Drachten financieel haalbaar maken in opdracht van Le Clercq planontwikkeling. 187 appartementen en woningen (in een plan dat tevens bestaat uit een parkeergarage voor 800 auto’s en 22.000 m2 winkelruimte).

Posted in advies | Reacties staat uit voor Centrumplan Raadhuisplein Drachten
HommespleinWinschoten

Appartementen en zorgcentrum in Winschoten

Ontwikkeling van een appartementencomplex met 20 wooneenheden en zorgruimtes op de beganegrond in opdracht van woningcorporatie Acantus. Locatie: Hommesplein in Winschoten.        

Posted in advies | Reacties staat uit voor Appartementen en zorgcentrum in Winschoten
DorpsstraatOnstwedde

10 appartementen in Onstwedde

Omgevingsoriëntatie voor, en ontwikkeling van, een appartementencomplex met 10 sociale huurappartementen in opdracht van woningcorporatie Lefier. Locatie: Dorpsstraat in Onstwedde.

Posted in advies | Reacties staat uit voor 10 appartementen in Onstwedde
Wagenborgen

Verkoopmemorandum Groot Bronswijk in Wagenborgen

Adviestraject in opdracht van Lentis. Waardebepaling ten behoeve van verkoop vastgoed om tot afstemming te komen met de Commissie Sanering Ziekenhuisvoorzieningen.

Posted in advies | Reacties staat uit voor Verkoopmemorandum Groot Bronswijk in Wagenborgen
StudioWinschoten

Filmstudio met kantoren in Winschoten

Begeleiding bij verwerving grond, ontwikkeling nieuwbouw filmstudio met kantoren op markante zichtlocatie (afslag 47 aan de A7) aan de hoofdtoegangsweg in Winschoten. Op eigen eiland, met kantoren op palen boven het water en studio’s onder de grond.

Posted in advies | Reacties staat uit voor Filmstudio met kantoren in Winschoten
48appHoogezand2-730x410

48 appartementen in Hoogezand

Ontwikkeling 48 huurappartementen in opdracht van woningcorporatie Talma in Hoogezand. Locatie: aan belangrijke invalsweg, Kerkstraat Hoogezand. En aan het Winschoterdiep, vlakbij afslag 41 aan de A7.

Posted in advies | Reacties staat uit voor 48 appartementen in Hoogezand
DeTjalk

9 appartementen en 900 m2 winkelruimte in Stadskanaal

Ontwikkeling van appartementencomplex De Tjalk aan de Hoofdstraat in Stadskanaal. Negen appartementen met 900 m2 winkelruimte op de begane grond. Opdrachtgever: particulier.

Posted in advies | Reacties staat uit voor 9 appartementen en 900 m2 winkelruimte in Stadskanaal
TerApel

19 appartementen en 400 m2 commerciële ruimte in Ter Apel

Ontwikkeling van 19 appartementen Met 400 m2 commerciële ruimte in Ter Apel. Locatie: Hoofdstraat Ter Apel aan het water, op het voormalig terrein van twee tramstations.

Posted in advies | Reacties staat uit voor 19 appartementen en 400 m2 commerciële ruimte in Ter Apel
Parkflat-Veendam

Transformatie Parkflat in Veendam

Adviestraject in opdracht van het bestuur van de vereniging van eigenaren. Verandering juridische organisatievorm, waarbij de eigen zorgfunctie van de serviceflat is ge-outsourced.    

Posted in advies | Reacties staat uit voor Transformatie Parkflat in Veendam